Stallen omgebouwd tot vakantievilla

Het Roode Koper heeft de manege stallen omgebouwd tot vakantiehuis en heeft er nu dus een villa bij.

Het Roode Koper heeft de manege stallen omgebouwd tot vakantiehuis en heeft er nu dus een villa bij.

Het Roode Koper heeft zijn manege omgebouwd tot villa. Het Roode Koper is een 100 jaar oud landgoed bij Ermelo. Het Manegehuis, ooit de paardenstallen, is verbouwd tot een landgoedvilla. De ruimtes zijn zowel geschikt voor individuele koppels als voor een groter samengesteld gezelschap. Het hotel Het Roode Koper geniet al sinds 1947 de voorkeur van binnen- en buitenlandse gasten vanwege de gemoedelijke sfeer en privacy. ‘Het Manegehuis is een zeer goede aanvulling op de beleving die ons landgoed biedt’, aldus Jon-Ivar Sörensen, eigenaar van het familiebedrijf.

Landgoedvilla
De nieuwe villa kan naar believen in verschillende ruimtes worden ingedeeld en is voorzien van alle comfort, inclusief sauna en openhaard. Een Italiaanse keuken vormt het centrum van twee gastenverblijven. Hier kan privé voor de gasten worden gekookt. De villagasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het hotel, maar indien gewenst de geborgenheid van de eigen ruimtes opzoeken. Culinair gezien staat Het Roode Koper hoog aangeschreven in de gidsen mede dankzij de wijnkaart. Omringd door bossen, privétuinen en terrassen vormt de villa een rustgevende, inspirerende omgeving voor zowel particuliere als zakelijke bijeenkomsten. Volgens de familie Sörensen, ‘willen we onze gasten het gevoel geven dat zij even landgoedeigenaar zijn. Pas als men zich hier helemaal thuis voelt, is het verblijf optimaal’.

Hotel
Naast de nieuwe villa bestaat het hotel uit 5 verschillende monumentale gebouwen met in totaal 32 kamers. Het landgoed beschikt over diverse tuinen met terrassen, een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, manege met boxen voor gastpaarden en een paardenweide. De 50 man sterke staf wordt regelmatig bijgeschoold op het landgoed zelf. Het landgoed is gelegen in de bosrijke omgeving van Ermelo, in het plaatsje Leuvenum midden op de Veluwe.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.