Tentstock = kamperen + muziek

De site van Tentstock.

De site van Tentstock.


Met een vette knipoog richting het legendarische popfestival Woodstock is dit weekend het Tentstock-festival van start gegaan. Het festival vindt plaats op Buitenplaats Koningsweg. Dat is een voormalig militair terrein. Het bijzondere aan dit ‘verboden landschap’ is de bosrijke omgeving en de geschiedenis. Het terrein, met zijn vele loopgraven, (bunker)boerderijen en kazernes is normaal afgesloten voor bezoekers. De organisatoren en bezoekers maken gebruik van de locatie als podium. Dit kan tussen de bomen zijn, in een bunker of in een caravan.

“Waarom we van kamperen de hoofdact hebben gemaakt? Simpel: op de camping heb je geen stress om timetables, mis je niks, ben je niet al je vrienden kwijt, mag je zonder schaamte Kumbaya zingen, gooi je hamers naar de buren (voor de haringen), deel je elkaars krantje en is er wel wc-papier. Daarom willen wij het eerste weekend van juli met jou kamperen op de Veluwe. Naast kamperen vermaken we je twee dagen en twee nachten met lieve leuke programmering, muziek, theater, kunst en literatuur. ’s Avonds steken wij een gezellig kampvuur aan en laten we je dansen op de campingdisco.”

Het festival duurt tot en met 6 juli en volgens de organisatoren zijn er nog kaarten. Wie snel is kan dus nog 2 avonden genieten in zijn tentje in de Veluwse natuur.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.