Van Gogh museum langer open in zomer

Artist impression van de nieuwe entree van het Van Gogh Museum in Amsterdam.

Artist impression van de nieuwe entree van het Van Gogh Museum in Amsterdam.


Het Van Gogh Museum is in de zomermaanden juli en augustus van 2014 elke zaterdag open tot 21 uur. Het museum geeft met deze verruimde openingstijden zoveel mogelijk bezoekers de kans om de geliefde collectie van het museum, waaronder de vele topstukken van Vincent van Gogh, te bezoeken.

Jaarlijks trekt het museum ruim 1,5 miljoen bezoekers, dat is gemiddeld 4.000 bezoekers per dag. In het hoogseizoen is daarom besloten de openingstijden op zaterdag te verlengen tot 21.00 uur, om zo de bezoekersaantallen nog beter te spreiden. Daardoor is het op de lange zomeravonden in juli en augustus mogelijk om op zaterdagavond, bijvoorbeeld na een diner, nog een bezoek te brengen aan het drukbezochte museum. Met een e-ticket hebben bezoekers gegarandeerd makkelijk toegang tot het museum, want online kan een ticket ook voor een bepaalde dag en tijdstip gekocht worden, zie www.vangoghmuseum.nl/tickets.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.