Waarom zou je naar Polen gaan?


Er zijn mensen die vinden dat de naam Polen een natuurlijke ‘koude uitstraling’ heeft, maar wie eenmaal in het land geweest is weet dat dat onzin is. De bevolking is vriendelijk, de prijzen voor toeristen zijn er alleszins redelijk (ze hanteren er nog hun eigen geld en geen euro’s en dat blijkt de kosten te drukken) en er zijn zowel qua natuur als cultuur heel veel dingen te beleven. Bovendien is de reistijd ongeveer even lang als dat u naar Italië zou gaan. Hebt u 20 minuten over en plannen om (‘ooit nog eens’) een bezoek te brengen aan Polen dan is het de moeite waard om tijd te nemen voor deze recente video, die op een aangenaam overzichtelijke manier een beeld geeft van het Europese land.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.