Wat doen in weekend 12 en 13 juli?

Frans feest in Maastricht.

Frans feest in Maastricht.


Noord-Nederland is met groot enthousiasme (begrijpelijk) aan de vakantie begonnen. De Staycation, dus vanuit huis je vakantie vieren, schijnt dit jaar aan populariteit te winnen. Wie bijvoorbeeld voor dat doel iets wil ondernemen, dan hierbij onze 11 tips voor het weekend van 12 en 13 juli 2014.

 1. Bij Uithoorn wordt het Vogelvrij Festival gehouden met o.a. Don Diablo, The Partysquad, Sick Individuals, FeestDJRuud, The Darkraver vs. Outsiders, Kill The Buzz, Mitchell Niemeyer, Niks is Tof Soundsystem, LeonV en Thomas van Ginkel.
 2. In aanloop naar de Vierdaagse begint op zaterdag 12 juli in Nijmegen het gratis Valkhof Festival. Ruim 90 artiesten treden tot en met vrijdag 18 juli op in het Valkhofpark.
 3. In Balkbrug wordt gedurende drie dagen een truckfestijn gehouden.
 4. Brullende machines bij de Total Agri Beach Pull in Putten.
 5. Een heel weekend Frans Feest in Maastricht. Het programma staat op www.14juillet.nl
 6. Het is de landelijke open imkerijdag. Imkers vertellen dan enthousiast over het leven van de honingbij en demonstreren wat er komt kijken bij deze hobby.
 7. Van 12 t/m 17 juli 2014 presenteren ruim 200 bachelor- & masterstudenten hun eindexamenwerk, waarmee zij hun studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) afronden. Het Eindexamenfestival bestaat uit exposities, performances en filmvertoningen.
 8. A day at the park is een festival met 38 dj’s dat gehouden wordt in het Amsterdamse bos.
 9. Simple Minds, John Fogerty, Bløf, Fun Lovin’ Criminals, Kovacs, Sven Hammond Soul en The Pheromones staan op het programma bij Bospop, dat gehouden wordt in Weert.
 10. In Schermerhorn wordt voor de 37e keer de NK Prutmarathon gehouden.
 11. Gedurende twee dagen wordt in de RAI de Modefabriek gehouden, met inzage in de laatste trends.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.