Wereldcruise die bij de voordeur begint

cruiseschip
In januari 2015 gaan vijf wereldreizen met 103 of 112 overnachtingen van start met vijf verschillende cruiseschepen van P&O of de Cunard-rederij. Wie één van die wereldcruises boekt, hoeft zich ook geen zorgen meer maken over de reis van woonplaats naar Southampton. Die is namelijk bij de prijs inbegrepen.Passagiers uit Nederland en België, die in januari 2015 met Cunard of P&O op wereldcruise vertrekken, hoeven voortaan zelf geen regeling meer te treffen om in Southampton (waar wordt ingescheept) aan te komen. Ze worden namelijk met privévervoer bij hun voordeur opgepikt en naar Zuid-Engeland gebracht. Aan het einde van de wereldreis worden ze ook terug naar huis gebracht.

Vijf wereldcruises om aan de winterkou te ontsnappen
Begin januari 2015 meren de beroemde Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria van de Cunard-rederij en de Aurora en de Arcadia van P&O af voor een wereldcruise van respectievelijk 103 en 112 dagen. De vijf schepen doen heel wat bestemmingen aan die tot de verbeelding spreken: New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Hawaii, Tahiti, eilanden in de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland, Australië (met een overnachting in Sydney), Singapore, Hong Kong, Dubai en enkele Middellandse Zee-bestemmingen alvorens naar het Engelse Southampton terug te keren.

“Jaar na jaar neemt de interesse voor wereldreizen toe. Daarom hebben wij nu besloten om de wereldcruisepakketten in een zorgenvrij jasje te steken. Op die manier kunnen reizigers, vanaf het moment dat ze hun voordeur achter zich toetrekken, relaxt en zonder zorgen aan hun wereldreis beginnen”, aldus Rony H. Broun van Cunard Benelux. “Terwijl anderen in eigen land de winterkou moeten trotseren, kunnen onze cruisereizigers genieten van een wereldreis naar tal van warme bestemmingen. Bovendien is het nog altijd mogelijk om slechts bepaalde delen van de wereldreis te boeken. Dan moet echter rekening worden gehouden worden met vluchten naar de inschepings- en afmeerplaatsen.

Deze wereldcruises worden aangeboden vanaf €125 per overnachting per persoon. In deze prijs zit naast het transport van en naar Southampton, ook het vol pension en alle entertainment aan boord. Ook alle kosten voor fooien en belastingen zijn bij de prijs inbegrepen. In de wereldcruisebrochures van Cruise Selection en op cunard.be wordt alles nog eens opgesomd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.