Winnen: 3 super slaapzakken!

Onze slaapzakken-wedstrijd.

Onze slaapzakken-wedstrijd.

NB: Deze actie is afgelopen, de winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Slaapzakken staan voor veel mensen synoniem aan vakantie, vrijheid, vrije tijd! En dat is niet zo gek natuurlijk, aangezien je zo’n heerlijke slaapplek meestal alleen in de vakantietijd gebruikt (hoewel studenten daar nog wel eens anders over denken…). In samenwerking met de site www.slaapzak-expert.nl mag de redactie van Elkedagvakantie.nl drie super slaapzakken weggeven. En dat doen we het liefst aan mensen die ons nieuws trouw volgen. Dus als u onze berichten via Facebook, Twitter of de nieuwsbrief volgt of gaat volgen, dan maakt u kans op 1 van die drie slaapzakken.

Dit zijn de prijzen die u kunt winnen:

  1. Lowland pulsar 3 mummy slaapzak twv 140 euro
  2. Highlander serenity 450 mummy slaapzak twv 70 euro.
  3. Highlander serenity 450 mummy slaapzak twv 54 euro.

En waar komen die slaapzakken vandaan? Tom Hoogland van de site slaapzak-expert.nl zegt:

Slaapzak-expert is onderdeel van Experty.com. Experty heeft de ambitie om de grootste Europese speler te worden in niche-webwinkels. Op dit moment hebben we meer dan 200 webwinkels in eigen beheer in vier Europese landen. We zijn in meerdere landen fysiek aanwezig, want we geloven in een lokale marktbenadering voor de beste shopervaring.

En: “Bij slaapzak-expert hanteren we dezelfde voordelen als bij al onze andere webwinkels. Zo hebben we een snelle levering, waar de regel geldt “op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis”. Voor de meeste producten is de verzending ook nog gratis. Daarnaast hebben we een uitgebreide presentatie van alle producten en kun je de actuele voorraadstatus bij elk product zien. De meeste producten zijn direct uit onze eigen voorraad leverbaar, maar mocht dat niet zo zijn weten onze klanten in ieder geval wanneer ze het product in huis kunnen verwachten.”

Een ander punt waar Experty trots op is zijn onze medewerkers van de klantenservice. Op onze klantenservice werken ervaren experts met veel kennis van al onze producten, zodat we onze klanten een optimale service kunnen bieden

Tot slot: “Experty behoort tot de 25 snelstgroeiende bedrijven van de Benelux en tot de 170 snelgroeiers van Europa. We willen de beste zijn. Niet alleen voor onszelf, maar met name voor de mensen die één van de 100.000+ producten in onze 200+ webwinkels kopen. Dat is elke dag weer een uitdaging”.

Deze slaapzakken zijn te winnen.

Deze slaapzakken zijn te winnen.

Eén van deze slaapzakken winnen? Volg Elkedagvakantie.nl via Facebook, Twitter of de nieuwsbrief en laat voor 1 oktober 2014 uw gegevens hier achter.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.