Autootjes reizen de wereld rond

Een collage van de werken van Kim Leuenberger. Foto: Kim Leuenberger

Een collage van de werken van Kim Leuenberger. Foto: Kim Leuenberger


De Zwitserse fotografe Kim Leuenberger (21) heeft een leuk project: Met Traveling Cars Adventures laat ze speelgoedautootjes zogenaamd de wereld rondreizen. Ze plaatst de miniatuur-voertuigen in een omgeving, zodat het lijkt alsof ze echt daar rondrijden. Kim studeert aan de Universiteit Voor de Kunsten in Londen. Ze begon de serie – zo vertelt ze zelf – door de experimenteren met een nieuwe camera in haar achtertuin. Ze fotografeerde daarbij een mini-busje naast een Paddington beer en die plaat werd meteen een hit op Instagram. De maakt de foto’s zo, omdat ze ‘met haar foto’s een verhaal wil vertellen’.

Autootjes reizen de wereld rond 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.