Bekijk Groningen in 360 graden foto’s

Verschillende gebouwen in de stad en de provincie Groningen zijn nu digitaal te bekijken. Foto: Toerisme.groningen.nl/groningen-in-360.

Verschillende gebouwen in de stad en de provincie Groningen zijn nu digitaal te bekijken. Foto: Toerisme.groningen.nl/groningen-in-360.

Je hoeft niet eens meer naar Groningen toe om de bijzondere gebouwen van de stad te zien. Deze zijn nu namelijk ook digitaal te bezoeken. Op de website kun je digitaal een tour maken door twintig architectonische of juist historische gebouwen in zowel de stad als de provincie Groningen. Ook het uitzicht vanaf de Martinitoren is online te zien. Normaalgesproken is de toren niet verder te beklimmen dan de tweede trans. In de virtuele tour kan de bezoeker tot de vierde trans komen.

Veel van de in beeld gebrachte gebouwen zijn normaal gesproken niet of slechts gedeeltelijk voor het publiek toegankelijk. Zo is een tour te maken door het hoofdkantoor van de Gasunie en het provinciehuis aan het Martinikerkhof. Ook onder andere het Groninger Museum, Klooster Ter Apel en Borg Verhildersum zijn met een 360 graden-tour van binnen te kijken.

Voor de beelden of meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.