Bundel ook je vakantie-selfies in een album

M

Maak je eigen fotoboek van al je selfies.

We maken steeds vaker selfies en snelle snapshots, ook op vakantie. Het kan ook leuk zijn om deze herinneringen te bundelen in een album. Zo kun je ze nog eens uit de kast trekken als er visite langskomt of als je zelf even wil wegdromen. Albelli biedt voor iedere foto in je collectie het juiste podium. Vandaag breiden ze hun portfolio uit met staande fotoboeken in de maten M en XL.

Mini foto-albums
Maak je graag spontane foto’s? Bijvoorbeeld van jezelf, vrienden en vriendinnen, familie, leuke uitjes en mooie feestjes. Dan is de kans groot dat je de camera op je telefoon veel gebruikt. Het staande fotoboek maat M heeft het ideale formaat om deze snapshots te bundelen. Het boekje is 15 bij 20 centimeter, de standaard afmetingen van de – ken je ‘m nog? – ansichtkaart. Voor iedere pagina is dus maar één afbeelding nodig, waardoor je met slechts 24 foto’s al supersnel een leuk fotoboek in elkaar zet. Bovendien kun je het fotoboek naar eigen smaak opmaken met creatieve lay-outs, achtergronden, kaders en foto-effecten. Kun of wil je niet kiezen tussen je foto’s? Met een maximum van 120 pagina’s maak je het staande fotoboek maat M zo dik als je zelf wilt.

“We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en daar zijn deze toevoegingen een direct resultaat van,” verklaart Anna van der Linde, Product Manager bij Albelli. “Of je nu op zoek bent naar een manier om je leukste smartphone-foto’s te bundelen of de resultaten van een fotoshoot in groot formaat wilt tentoonstellen, met de toevoeging van de nieuwe maten aan ons assortiment heb je nog meer mogelijkheden om jouw herinneringen op een mooie manier te bewaren.”

Je maakt een foto-album maat M vanaf € 13.95. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.