Edersee viert 100-ste verjaardag

Het 100 jarige meer Edersee

Het 100 jarige meer Edersee


Een van de grootste meren in Midden-Duitsland wordt 100 jaar. Een uitgebreid festiviteitenprogramma nodigt bezoekers in 2014 uit om de regio, het meer en zijn boeiende geschiedenis te ontdekken. Tot en met oktober lokken grote en kleine evenementen bezoekers naar de Edersee. Te denken valt hierbij aan dansperformances en extreme wandelingen, de traditionele Eder-Bike-Tour als sterrit, de wandelweek ‘Edersee-Atlantis’ en ‘Schattenwald’, een schimmenspel bij nacht in het bos. Zeer indrukwekkend is de magische voorstelling ‘Nachtmeerfahrt’, die op verschillende locaties op het meer plaatsvindt en speciaal voor het jubileum is ontwikkeld.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.