Food-blog op avontuur in Thailand


Het is op zich niet zo netjes om publiekelijk commentaar te geven op je collega’s, maar bij het zien van deze video van Mark Wiens van de foodblog (ja, ja, dat is ook een specialiteit) Migrationology.com heb ik toch zo mijn bedenkingen. Gaat deze video nu om het eten dat je onderweg krijgt of om Mark? Want Mark is wel (vervelend) veel in beeld. Al reizend – goed georganiseerd zo te zien met die mooie rij klassieke Volkswagen-busjes door het Thais verkeersbureau – krijg je als kijker naar deze video wel een beeld van het land, maar uiteindelijk blijf je toch achter met een leeg gevoel. De informatie over het eten én over Thailand is beperkt. Of is dit de manier waarop je dit soort blogs en video’s zou moeten maken: Meer jezelf op de voorgrond schuiven? Kijk en oordeel zelf.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.