Gadgets om je reizen bij te houden

Echte gadgets voor globetrotters laten je zien wat er nog te ontdekken is in de wereld.

Echte gadgets voor globetrotters laten je zien wat er nog te ontdekken is in de wereld.

De zomervakantie is voor veel mensen alweer afgelopen. Zo op vakantie hoop je dat het voor altijd kan duren, maar dat is niet het geval. Als je thuis komt van een korte stedentrip of lange spannende reis, wil je eigenlijk gelijk beginnen met het plannen van je volgende reis. Echte globetrotters hebben al veel van de wereld gezien, maar er blijft altijd wat om van te dromen. Hieronder vind je een paar gadgets die je kunnen helpen.

Around the globe
Prik bij thuiskomst letterlijk meteen een nieuwe vakantiebestemming op deze kurken wereldbol. Laat daarnaast de rest van de wereld zien waar jij bent geweest door deze landen met punaises te taggen. Zo zie je in één oogopslag waar kansen liggen om op ontdekkingstocht te gaan. Heb je al veel grote landen van jouw lijstje mogen afstrepen? Op deze kartonnen wereldbol kras je nauwkeurig de gebieden open die voor jou bekend terrein zijn. Hoe meer je van de wereld gezien hebt, hoe kleurrijker jouw wereldbol wordt! Een goede reden om het volgende tripje te boeken.

Save memories
Aan iedere vakantie heb je wel een speciale herinnering. Of het nou gaat om een foto, een vliegticket of een andere herinnering; prik het vast bij het desbetreffende land op dit ultieme prikbord voor wereldreizigers. Zo heb je al jouw speciale vakantieherinneringen bij elkaar en zie je welke plekken op de wereld je nog niet ontdekt hebt. Het is je eigen persoonlijke wereldkaart.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.