Gaia Zoo trots op extra wereld

Gaia Zoo is trots op het nieuwe doorlopende gebied dat ze geopend hebben.

Gaia Zoo is trots op het nieuwe doorlopende gebied dat ze geopend hebben. Foto: Gaia Zoo.

Gaia Zoo heeft een nieuw doorlopend gebied geopend voor 20 nieuwe diersoorten. Met een oppervlakte van 3.000 m2 is het het grootste bouwproject sinds de opening van de dierentuin in 2005. In het nieuwe gebied loopt de bezoeker midden door vijf leefgebieden van honderden nieuwe dieren. Centraal ligt de ‘WolvenVallei’ met daaromheen een enorme ‘Vreemde Vogel Volière’, speciaal voor de kinderen een ‘ParkietenParadijs’, de zwart-witte wereld van wasberen en stinkdieren en de ‘Grote Oehoe Volière’. GaiaZOO wil bezoekers in dit nieuwe gebied bewust maken van de invloed van de mens op de (Nederlandse) natuur. Alle dieren die er leven zijn namelijk door de mens verjaagd uit of juist geïntroduceerd in de Nederlandse natuur.

Bekijk de infographic van Gaia Zoo voor een overzicht van het nieuwe gebied. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.