Istrië ontdekken met een BMW cabrio

BMW cabrio rijden langs de kust.

BMW cabrio rijden langs de kust.


Bezoekers van Istrië hebben in de nazomer van 2014 de mogelijkheid te genieten van het natuurschoon én van de geweldige rij eigenschappen van de BMW Z4 Roadster. Dat is nog eens een leuke ‘testrit’, met de complimenten van BMW en de tourist board van Istrië.

“BMW maakt rijden geweldig. Het design, de prestaties; niet voor niets is BMW wereldwijd toonaangevend op het gebied van premium auto’s. Het ontdekken van nieuwe streken, het leven van alledag vergeten: op vakantie is rijplezier helemaal belangrijk. Het maakt deel uit van de totale beleving en volledige ontspanning. Daarom nodigt BMW in samenwerking met de tourist board bezoekers uit voor de BMW Coast Drive”, zo stellen de initiatiefnemers voor dit toeristische project.

De BMW Coast Drive is gratis. Iedereen kan van het aanbod gebruik maken door zich aan te melden op een van de zes BMW Coast Drive locaties. Meer informatie over deze actie op: www.bmw-coastdrive.com

Algemene informatie over Istrië op www.istra.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.