Leer duiken, golfen of zeilen in Center Parcs

Om te mogen duiken in het Great Barrier Reef of de Rode Zee, heb je een internationaal PADI-duikbrevet nodig.

Om te mogen duiken in het Great Barrier Reef of de Rode Zee, heb je een internationaal PADI-duikbrevet nodig.

Tijdens een vakantie in Center Parcs kun je meer doen dan alleen ontspannen, er zijn namelijk nieuwe Pack&Go pakketen die je de kans geven iets nieuws te leren. Zo kun je tijdens een verblijf leren duiken, golfen of zeilen. Het is vorig jaar allemaal begonnen met de introductie van de de Pack&Go Vakanties. Dit is een compleet verblijf speciaal afgestemd op je eigen wensen; bijvoorbeeld voor wie voor het eerst met zijn baby op vakantie gaat, voor vissers of voor fietsliefhebbers. Center Parcs komt nu met drie uitbreidingen op dit concept. Je kan in een weekend of midweek je PADI-duikbrevet, golf Handicap 54 of zeilcertificaat behalen. In slechts een paar dagen ben je een nieuwe hobby rijker.

Pack&Go Leer duiken
Om de kleurrijke onderwaterwereld van de Great Barrier Reef of de Rode Zee te ontdekken, heb je een internationaal PADI-duikbrevet nodig. Vanaf nu is het mogelijk om dat in één weekend bij Center Parcs te halen. Duikinstructeurs begeleiden je eerst in het warme water van de Aqua Mundo om vervolgens het buitenmeer te verkennen. Handige bijkomstigheid: de duiklocatie ligt in het park waar je verblijft, met alle voorzieningen bij de hand. Dus aan het einde van de dag snel omkleden, lekker uit eten in de Market Dome en dan heerlijk bijkomen in je eigen cottage.

In het kort:

• Verblijf en cursus op één locatie

• Professionele en persoonlijke begeleiding

• Duidelijk Nederlands lesmateriaal

• Na drie dagen een PADI-brevet

• Premium cottage met ruim privéterras

• Beschikbaar op Center Parc De Kempervennen en Center Parcs Port Zélande

Pack&Go Leer golfen
Om op een golfbaan te mogen spelen, dien je eerst een golfvaardigheidsbewijs te halen. Dat kost enige inspanning. Kies je ervoor om bij Center Parcs te leren golfen, dan staat er ook veel ontspanning tegenover. Golfpro’s brengen je – op een golfbaan op fietsafstand – in een midweek de praktische beginselen van de sport bij. Samen met een theorie-examen levert je dat je internationaal erkende Handicap 54 (voorheen GVB) op. Daarnaast kun je, samen met je partner, genieten van alles wat Parc Sandur te bieden heeft: fietsen in de natuur, gezellig uit eten in een van de restaurants en ontspannen op het privéterras van je vrijstaande cottage.

In het kort:

• Theoriecursus en praktijkles van golfpro’s

• Met de behaalde Handicap 54 toegang tot alle golfbanen

• Op je gemak met de fiets naar de golfbaan

• Ideale combinatie van golfcursus en ontspanning

• Beschikbaar op Center Parc Sandur

Pack&Go Leer zeilen
Menig kind droomt ervan: de wereld rond met een zeilboot. Daar gaat eerst een goede zeilcursus aan vooraf. En als ouder wil je natuurlijk op de eerste rij zitten als je kind voor het eerst de zeilen hijst. Dat kan, met Pack&Go Leer zeilen. Ervaren instructeurs leren de kids de kneepjes van het vak. Veilig, in hun eigen taal, met goed materiaal. En terwijl zij enthousiast oefenen op het water, amuseren jullie je met de rest van het gezin in het park. Aan het einde van de dag nog even met z’n allen van de wildwaterbaan in de Aqua Mundo en dan naar bed.

In het kort:

• Je kind leert zeilen tijdens een gezellige gezinsvakantie

• Na twee dagen een internationaal erkend VDWS-certificaat

• Zeilschool en accommodatie op één locatie

• Duidelijk Nederlands lesmateriaal

• Beschikbaar op Center Parcs De Eemhof

Meer informatie over de Pack&Go pakketen vind je op de website: duiken, golfen en zeilen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.