VVV begint met ‘Lekkerweg cadeaukaart’

Gezin

Gezin


Best opmerkelijk, maar mannen gaan er graag even tussenuit met Johnny de Mol. Vrouwen geven, misschien iets minder verrassend, de voorkeur aan Jan Kooijman. Desondanks gaan Nederlanders toch het allerliefst even lekker weg met de eigen partner en/of het gezin. Dat blijkt uit onderzoek van VVV Nederland onder 2000 bezoekers van de website van VVV ter gelegenheid van de introductie van de VVV Lekkerweg cadeaukaart. Daarmee geef je elkaar een overnachting cadeau.

Water oefent een sterke aantrekkingskracht op ons uit. Een vakantiehuisje of hotel aan het water of bij de kust is voor de meeste Nederlanders de meest geliefde plek voor een weekendje weg of korte vakantie. Bos en heidegebieden volgen op plaats twee daar waar het gaat om populaire gebieden. Ongeveer één vijfde van de respondenten bezoekt het liefst een grote stad. Het platteland daarentegen blijkt veel minder in trek. Slechts 4% geeft hier de voorkeur aan. Overall is Limburg de meest populaire provincie

Voor veel mensen is een korte vakantie een ideale gelegenheid om leuke activiteiten te ondernemen. Uitgaan, uit eten en winkelen behoren tot de meest favoriete bezigheden van vrouwen tijdens een mini-break. Mannen gaan liever de natuur in. Om te wandelen of te fietsen bijvoorbeeld.

Overnachtingscadeau
VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. Deze variëren van luxe hotels tot intieme B&B’s en van gezellige vakantiehuisjes voor het hele gezin tot avontuurlijke bootjes. Ook de landelijke ketens zijn beschikbaar. VVV Lekkerweg is zowel online op www.vvvlekkerweg.nl als via de VVV, PostNL, ANWB en Bruna verkrijgbaar. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is na aankoop 5 jaar geldig, kent geen beperkingen in boekingsperiode, overnachtingen tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn dus ook mogelijk. Je bepaalt zelf de waarde van de VVV Lekkerweg cadeaukaart, dat kan vanaf €25. Een toepasselijk cadeau voor een zilveren huwelijk, de 50ste verjaardag of voor een 40 jarig jubileum?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.