Luxe op een camping in Poolse natuur

Kamer in het campinghotel

Kamer in het campinghotel


Online reisaanbieder Just away haakt in op de kampeertrend waarbij vakantiegangers luxe willen overnachten midden in de natuur. Nieuw in het aanbod is campinghotel ‘The Glendoria’ aan de Mazurische Meervlakte in Polen. Je kampeert in een luxe ‘tentkamer’ in een authentieke schuur onder eeuwenoude balken, ingericht met handgemaakte natuurmeubels en een eigen badkamer. Daarnaast biedt het ‘hotel’ onder meer een Finse sauna, massages, een bubbelbad en activiteiten als mountainbiken en kajakken. Just away is in Nederland de exclusieve aanbieder voor een verblijf in The Glendoria.

In schuur
Ook al komt het met bakken uit de lucht, je hoeft niet bang te zijn dat je verregent. Alle tenten staan opgesteld in een eigen waterdichte en insectwerende schuur van 30 m2 met ruim honderd jaar oude balken. Ze zijn ingericht met handgemaakte meubels, een koelkast, haardvuur met hout en een eigen badkamer die is ingericht met een douche en toilet. Buiten de tent bevindt zich een eigen kampvuurplaats met hout. Ook kun je relaxen in de hangmat op de ruime houten veranda met uitzicht op het aangrenzende bos.

Voor je bezoek aan de Finse sauna, het bubbelbad of de masseuse, kun je terecht bij het hoofdgebouw van The Glendoria, op een aantal meter van de tentkamers. Ook kun je gebruik maken van het zwembad, privé-strand aan het meer, de barbecueschuur en een groot vreugdevuur met tafels en banken. Wie de vakantie liever wat actiever doorbrengt is ook aan het juiste adres. Dagelijks kun je er onder meer mountainbiken, duiken, kajakken en nordic walken. Een tentkamer bij The Glendoria is via Just away te boeken vanaf €145,- per persoon voor twee nachten inclusief halfpension, massage, gebruik bubbelbad, proefdrukken en deelname aan recreatieve activiteiten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.