Maak mooie hyperlapse-video’s van je trip

Stabilization for Hyperlapse from Instagram from Instagram on Vimeo.

Dankjewel Instagram zeggen we vandaag. Het is toch echt wel een cadeautje dat ze ons geven (hoewel ze er zelf natuurlijk ook baat bij hebben): Er is nu een app te downloaden waarmee je timelapse video’s kunt maken van bioscoopkwaliteit. Voor speelfilms gebruiken ze voor zulke beelden (versneld afspelen welke route iemand aflegt bijvoorbeeld) stabilisatoren die duizenden euro’s kosten. Dat heeft Instagram nu in een app-berekening weten te stoppen. Dus je kunt je route van het vliegveld naar het hotel bijvoorbeeld filmen en daarna versneld afspelen en zo bewaren. Of je beklimming van een berg, of je fietstocht door de Alpen etc. En zo zijn er nog wel duizenden mogelijkheden tijdens een vakantie te bedenken. De app is hier gratis te downloaden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.