Ontdek woordkunst tijdens Spoken XL

Spoken maakt woordkunst toegankelijk voor het grote publiek.

Spoken maakt woordkunst toegankelijk voor het grote publiek.

Spoken XL is een interactief evenement vol entertainment waar je woordkunst, comedy en maatschappijkritische brutaliteit ziet. Het evenement maakt woordkunst toegankelijk voor het grote publiek door middel van poetry, comedy en persoonlijke verhalen. Het publiek wordt bij Spoken ook betrokken, in korte Q&A sessies mag iedere artiest ondervraagd worden na afloop van hun performance. Op 12 september wordt het evenement voor de derde keer gehouden in Paradiso, Amsterdam.

Line-up
Onder andere comedian Ruben van de Meer, zangeres Shirma Rouse en auteur Saul van Stapele zullen hun licht laten schijnen over het thema van de avond : God of Vaderland. Met het thema God of Vaderland geeft Spoken een kleine knipoog naar het WK en de gloriestemming waarin wij ons als land in bevonden. Wat speelt een grotere rol en waar ligt de grens tussen patriotisme en religie? Of is er wellicht nog een betere 3e optie? Hoe dit door de artiesten tijdens Spoken zal worden geïnterpreteerd is voor iedereen nog een verrassing.

Mening
Oprichter en hiphop artiest Blaxtar hierover: “Wat ik mooi vind aan dit onderwerp is de semi-beladenheid ervan. We laten elke artiest vrij om het op zijn manier te interpreteren, want wie zegt dat het niet over de goddelijkheid van seks zou kunnen gaan? Ik ben benieuwd om de mening van zowel de artiesten als de bezoekers te horen tijdens Spoken.”

Pop-up restaurant
Spoken is dit keer een samenwerking aan gegaan met eetcafé Tasty Melody, met wie zij voor deze gelegenheid samen een “Culinaams” pop-up restaurant openen op de bovenste ring in Paradiso. Bezoekers kunnen op reservering verrast worden door een Surinaamse gerechten speciaal samengesteld voor deze editie van Spoken. Spoken Culinaams pop-up restaurant arrangement: v.a. €56 p.p. (vanaf 4 personen, beperkt beschikbaar).

Informatie
Tickets voor Spoken XL3: v.a. €12,50 (exclusief lidmaatschap). Spoken XL is op vrijdag 12 september, Paradiso Amsterdam en het begint om 19.00 uur. Voor tickets en reserveringen ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.