Ontvang maandelijks nieuwe fietsroutes

Brabant laat je alle plekken zien die belangrijk waren voor Van Gogh door een fietsroute uit te zetten.

Fietsen.123 geeft elke maand inspiratie voor nieuwe fietsroutes.

Als je graag fietst wil je ook wel eens wat nieuws proberen. Toch is het soms moeilijk om inspiratie te vinden. Daarom is Fietsen.123 gestart met een nieuwe dienst: de verzending van digitale fietsgidsen. Abonnees krijgen maandelijks nieuwe fietsknooppuntenroutes in de e-mailbox: uiteindelijk 144 routes per jaar door heel Nederland. De fietsgidsen zijn geschikt voor PC, tablet en smartphone (dus ook onderweg op de fiets bruikbaar). Een jaarabonnement kost €9,95.

Succes
Al in de eerste maand meldden zich al 1.500 mensen aan voor deze nieuwe dienst. Hieruit blijkt dat de recreatieve fietser zich graag laat verrassen door een selectie van mooie fietsroutes en dat ze gaan voor gemak. Voorgeselecteerde fietsroutes die leiden over het landelijk en recent gecompleteerde knooppuntenfietsroutenetwerk in Nederland nemen de fietser de moeite uit handen om zelf routes te zoeken of samen te stellen.

Initiatief
De digitale Fietsen.123 routegids is een initiatief van Fietsen.123.nl en de makers van Plus Magazine. Elke maand verschijnt er een digitale fietsroutegids met een ander thema (reeds verzonden edities: kastelenroutes, Nationale Parken-routes en pontjes- en dijkenroutes). Interesse? Blader door een ingekort voorbeeld van de digitale fietsgids.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.