Selfie-tips voor een bezoek aan Utrecht

Tijdens de campagne 'Echt Utrecht' kun je met je selfies prijzen winnen. Foto: Toerisme Utrecht.

Tijdens de campagne ‘Echt Utrecht’ kun je met je selfies prijzen winnen. Foto: Toerisme Utrecht.

Tijdens de campagne ‘Echt Utrecht’ krijg je selfie-tips van inwoners en bezoekers van de stad. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen over Utrecht door persoonlijke tips van inwoners en bezoekers. Selfies bij een leuk winkeltje, een gezellige horecazaak, in een mooie straat of in één van de stadstuintjes vertellen het verhaal van de stad. Deze ‘Echt Utrecht Selfies’ staan op het campagneplatform bezoek-utrecht.nl. Door hier een selfie te uploaden delen mensen hun ervaring met anderen en maken ze kans op leuke Utrechtse prijzen. De leukste selfie wint een ‘Echt Utrecht beleving’.

Acties
Naast de ‘selfie-tips’ bevat het campagneplatform acties van ondernemers. ‘Het actieaanbod wordt momenteel samengesteld met de ondernemers’, vertelt Elvi Donkers, marketeer bij Toerisme Utrecht en projectleider van de campagne. ‘De acties zullen een éxtra reden zijn om een bezoek te brengen aan Utrecht. Op vertoon van jouw ‘Echt Utrecht selfie’ bij één van de deelnemende ondernemers, krijg je iets extra’s. Dit kan bijvoorbeeld een gratis kaasplankje zijn, een tweede museumticket gratis, of een kijkje achter de schermen’. Op bezoek-utrecht.nl staan de locaties van de acties op de kaart van Utrecht aangegeven. Centrummanager Jeroen Roose heeft er vertrouwen in dat het actie-element – dat dit jaar nieuw is binnen de campagne – zorgt voor direct bezoek aan de binnenstad. “Ondernemers krijgen de kans om zich individueel te profileren binnen een campagne met nationaal bereik”.

Upload jouw selfie
De organisatie van de campagne roept iedereen op om een selfie te maken op een favoriet plekje in Utrecht en de selfie vervolgens te uploaden. Via de mobiele website bezoek-utrecht.nl kan dit in een paar eenvoudige stappen. De ‘Echt Utrecht’ prijzen wachten op winnaars.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.