Spelenspektakel om naar uit te kijken

spelletjes spelen
Het Beursgebouw in Eindhoven staat zaterdag 8 en zondag 9 november 2014 in het teken van verschillende soorten spellen, waar het hele gezin van kan genieten. Tijdens de 21e editie van het Spellenspektakel, het grootste spellenevenement van de Benelux, speel je de nieuwste bord-, kaart- en miniatuurspellen. Je kunt meedoen aan toernooien en kampioenschappen, gloednieuwe en tweedehands spellen kopen, demonstraties en workshops bijwonen en voor de kinderen is er een Kinderplein met verschillende spelletjes.

Wie is er niet groot geworden met het spelen van spelletjes? Op een druilerige dag of misschien wel het hele weekend bordspellen spelen met het hele gezin, met vriendjes op woensdagmiddag na school een kaartspel spelen of met je buren strijden om de overwinning met Kolonisten van Catan; er is voor iedere gelegenheid wel een spel. Op het Spellenspektakel kun je de nieuwste spellen spelen en krijg je meteen tips. Deze komen natuurlijk bij de volgende spelletjesavond goed van pas.

Tijdens het Spellenspektakel kun je niet alleen honderden nieuwe spellen spelen, je kunt ook de nieuwste spellen met korting kopen. Kinderen vermaken zich op het Kinderplein met workshops, knutseltafels en spellen voor kinderen. Voor volwassenen zijn er demonstraties, workshops, toernooien en kunnen zij vol verbazing kijken hoe de echte professionals strijden in de verschillende kampioenschappen.   

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.