Troovie app voor kids

kids app

De allertofste speurtocht ooit, die maak je vanaf nu zelf met Troovie, althans dat is het idee van de makers. Je kunt dat doen door de buurt of in het park; op een slome zondag, of voor een partijtje. “Met deze app kan iedereen op elke denkbare plek zelf een speurtocht uitzetten. Daarna doet Troovie de rest: met één druk op de knop creëert de app een uitdagende route vól avontuur. Buitenspelen was nog nooit zo spannend”, aldus de producent.

Avontuur in je wijk
Kinderen die een speurtocht lopen met Troovie gaan met de smartphone of tablet naar buiten. Daar komen ze terecht in een avontuurlijke wereld vol knotsgekke schepsels en uitdagende opdrachten. Zo kan je samen met Professor Pruttel op zoek gaan naar monsters die al het speelgoed in de buurt willen pikken. Ook kunnen de kids een schat gaan zoeken met een echte piraat: Jack McTroovie. Je kiest zelf welk avontuur je wilt beleven.

Super simpel
Zelf een speurtocht maken is in Troovie heel eenvoudig. Eerst stippel je zelf een leuke route uit. Die kan overal starten: op het strand, in het bos, of gewoon bij je voor de deur. Vervolgens kies je leuke bestaande opdrachten of voeg je eigen opdrachten toe en selecteer je een passende prijs. Troovie tovert dat vervolgens om in een speurtocht die bol staat van het avontuur.

Samen buitenspelen
De kinderen hoeven geen kaart te lezen maar volgen een pijl die de richting aanwijst,  bijvoorbeeld in de vorm van de monsterwijzer of het magisch kompas. Als er meerdere kinderen meedoen, geeft de app regelmatig aan dat de telefoon doorgegeven moet worden. Zo krijgen alle kinderen een keer de leiding. Troovie is een heel sociaal spel: alle kinderen, klein en groter, doen op hun eigen manier mee.

Troovie
Troovie is gestart door twee jonge Nederlandse ondernemers. Geen spelletje op de bank, maar samen naar buiten: dát is het idee van Troovie. De app is speciaal gemaakt voor kids en bevat dus geen reclame of onverwachte betaal momenten. Er is uitgebreid getest en de reacties waren meteen enorm enthousiast, van de kids én van de ouders. Troovie is gratis uit te proberen en te downloaden via iTunes of Google play.  Kijk voor meer informatie over Troovie op www.Troovie.nl

Leeftijd  : 4 tot 12 jaar

Prijs:

  • basis: monsteravontuur met 4 toffe opdrachten + beperkte lengte speurtocht (+/- 30 min.) GRATIS
  • upgrade van basisavontuur naar mega-avontuur (8 nieuwe kant-en-klare opdrachten + onbeperkte lengte) € 0,99
  • verschillende avonturen (thema’s) € 2,69 – € 2,99
  • pakketten vol kant-en-klare opdrachten  € 0,99

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.