Vakantiespellen als app

Mens erger je niet

Mens erger je niet


Wie is er niet groot geworden met Mens Erger Je Niet! en Ganzenbord? Mens Erger Je Niet! is al generaties lang het meest gespeelde spel van Nederland. In deze zomervakantie van 2014 lanceert Koninklijke Jumbo twee apps van deze Oud Hollandse spelklassiekers. Onderweg, op vakantie of gewoon thuis op de bank kun je alleen spelen of gezellig tegen elkaar.

Mens Erger Je Niet! app
De Mens Erger Je Niet! app biedt 2 spelversies tegen de computer of tegen elkaar: het traditionele Mens Erger Je Niet! met ‘houten’ pionnen of een spelvariant met mini games en grappige lachende pionnen. Bij deze laatste spelvariant speel je een minigame zodra je de pion van de tegenstander wilt ‘slaan’. De winnaar mag door in het spel, de verliezer zet zijn pion terug in het ‘thuishonk’. Welke versie je ook speelt, hou het hoofd koel en erger je niet! De app is voor elke iPad en kost € 2,69.

Kinderen kunnen nu ook het oudhollandse ganzenbord spelen op de iPad of tablet. Kies een van de 5 diertjes als speelfiguur (gans, kuiken, hondje, kat of egeltje) en zie hoe ze over het bord lopen of waggelen. Leuke animaties brengen het bord tot leven. De regels zijn hetzelfde: als je op de put komt moet je een beurt overslaan en wie op een gansje komt, volgt de vliegende ganzen naar een nieuw vakje. Je kunt zowel tegen de computer als tegen elkaar spelen met maximaal vier spelers. De app is voor elke iPad en Android tablet en kost € 1,79.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.