Winnie the Pooh promoot Engeland

Een tekening uit het boekje. Illustratie: Mark Burgess

Een tekening uit het boekje. Illustratie: Mark Burgess


Het Britse verkeersbureau Visit England heeft de hulp ingeroepen van een internationaal bekende ‘landgenoot’ bij het promoten van de toeristische (buiten)attracties van het land: niemand minder dan de bekende strip-held Winnie the Pooh.

De campagne die nu gevoerd wordt heet ‘Simple Pleasures’ en moet gezinnen aanmoedigen om vooral de moeten natuur van het land te bezoeken en daarbij dan meteen aandacht te hebben voor de historie van het land. In totaal 2000 Britse ouders werden gevraagd om te stemmen op hun favoriete attracties, uitjes en dagjes weg. Het leverde een Top 10 lijst op, die gevat werd in een fraai pdf-boekje met daarin klassieke Winnie the Pooh tekeningen met tips van wat je voor leuke dingen kunt doen in Engeland. Het boekje is hier te downloaden (pdf).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.