Avonturiers doen mee aan escape spel

The Escape Hunt Experience in Amsterdam biedt je een zenuwslopend spel. Foto: Amsterdam.escapehunt.com

The Escape Hunt Experience in Amsterdam biedt je een zenuwslopend spel. Foto: Amsterdam.escapehunt.com

Als je wel in bent voor een spannend spelletje dan hoef je niet heel ver te reizen. In Amsterdam opent The Escape Hunt Experience haar deuren: een avontuur waarbij spelers worden opgesloten in een kamer en al zoekend naar aanwijzingen en raadsels een mysterie moeten oplossen om te kunnen ontsnappen. Na het succes van ‘escape room’ spellen in wereldsteden als Bangkok, London en Parijs is de hype overgewaaid naar Amsterdam.

Het spel
Bij The Escape Hunt Experience Amsterdam kunnen spelers kiezen uit zes verschillende kamers, onderverdeeld in drie thema’s. Zodra de spelers de kamer betreden begint de klok te tikken en hebben zij 60 minuten om te ontsnappen. De kamer kan alleen verlaten worden als het mysterie is opgelost. Spelers dienen te beschikken over stalen zenuwen en een goede combinatie van observatie vaardigheden.

Teambuilding
Deelname aan de spellen kan in groepen van 2-5 spelers. Tijdens het spel wordt op een unieke wijze een samenwerking binnen een vriendengroep, familie of bedrijf gestimuleerd, waarbij iedereen wordt uitgedaagd en verschillende vaardigheden op de proef worden gesteld; een combinatie van teambuilding en fun.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.