Candy Dulfer op Caribbean Sea Jazz Festival

Candy Dulfer is een van de hoofdacts van het Caribbean Sea Jazz Festival op Aruba. Foto:  Candy Dulfer - Carin Verbrugge.

Candy Dulfer is een van de hoofdacts van het Caribbean Sea Jazz Festival op Aruba. Foto: Candy Dulfer – Carin Verbrugge.

Als je in oktober een vakantie naar Aruba geboekt hebt, dan mag je het Caribbean Sea Jazz Festival eigenlijk niet missen. In Oranjestad kunnen op 3 en 4 oktober Jazz, Funk en Latin liefhebbers genieten van topartiesten als saxofoniste Candy Dulfer, JazzaNova, de populaire Latin zanger Prince Royce, Liv Warfield & the New Power Generation Hornz, de Afrikaanse jazz sensatie Richard Bona en The Shuffle Demons. Ook lokale bands als Tsunami en N’Zuzion treden op tijdens het festival op het ‘One Happy Island’.

Caribbean Sea Jazz Festival
De achtste editie van het Caribische Sea Jazz Festival vindt plaats op het Renaissance Festival Plaza in Oranjestad met optredens op drie verschillende podia. Bezoekers kunnen genieten van soul- en jazzoptredens van bekende internationale en lokale artiesten.

Op vrijdag 3 oktober, de zogenaamde Latin Night, is er een optreden van de populaire Bachata zanger Prince Royce op het hoofdpodium. Ook de 13-koppige band Gualao uit Colombia zal spelen tijdens het zinderende festival. De ‘Jazz Night’ op zaterdag 4 oktober bevat top-optredens van internationaal gerenommeerde artiesten als Candy Dulfer, LiV Warfield & New Power Generation Hornz en van Richard Bona.

Inspiratie
In 2007 beleefde Aruba het eerste Caribbean Sea Jazz Festival. In enkele jaren is het uitgegroeid tot het grootste muziekevenement van het zonnige eiland. Bijzonder aan het festival is de mix van internationale allure met de lokale cultuur. Naast het festival vinden er een week lang diverse muzikale activiteiten plaats op Aruba. De week voorafgaand aan het festival vinden op verschillende plaatsen gratis concerten en muzikale workshops plaats voor de jeugd op Aruba. Dit jaar worden gratis workshops geven door o.a. Giovanca, JazzaNova, The Shuffle Demons.


Meer informatie, het festivalprogramma en tickets zijn te verkrijgen via de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.