Duistere zwerftocht in het Gevangenismuseum

De binnenplaats.

Het gevangenismuseum organiseert een zwerftocht waarbij je veel verassingen tegenkomt.

Gevangenissen geven je gewoonlijk al een onbehagelijk gevoel, maar in oktober wordt dat nog een tikkeltje erger. Dan organiseert het Gevangenismuseum voor de derde keer een spannende Duistere Zwerftocht. Het is een zwerftocht bij nacht en ontij door Veenhuizen. Op vrijdag 3 oktober kun je, als je durft, meedoen aan dit evenement. Een tocht voor jong en oud, voor vrienden en familie maar ook als bedrijfsuitje te doen.

Verassingen
Een deelnemer van vorig jaar vertelt: “Het was een spannende wandeling vol verrassingen. In de koepelkerk van Veenhuizen hebben we een prachtig bandoneon concert gehoord, in het bos kwamen we levende standbeelden tegen en we hebben straattheater gezien in een echte gevangenis.”

De tocht
Deze speciale wandeling door dit gevangenisdorp begint na zonsondergang in het Gevangenismuseum en duurt 3 tot 3,5 uur (ongeveer 8 km). Al dolend door de contreien van Veenhuizen kom je duistere figuren tegen, maar ook muziek, zang, poëzie en straattheater passeren de revue. Rond middernacht is de wandeling ten einde. Voorafgaand aan de wandeling wordt er een maaltijd geserveerd in het museumrestaurant.

Datum:                                    3 oktober 2014

Tijd:                                         19.30-23.30 uur

Kosten:                                   wandeling: €12,50 p.p (inclusief pauzedrankje en iets lekkers), maaltijd: €15,00 p.p.

Maaltijd:                               Varkens entrecôte met mosterdsaus,  seizoensgroente en aardappeltaart.

Nagerecht: custardpudding met bessensap

Groepen vanaf 10 personen kunnen wandelen en eten voor €25,00 p.p. of alleen wandelen voor €11,50 p.p.

Aanmelden
Je kunt je per mail opgeven, onder vermelding van het aantal personen voor de Duistere Zwerftocht en het aantal personen dat aan de maaltijd wil deelnemen. Last minute deelnemers kunnen zich ook ter plekke nog aanmelden en betalen. (dit geldt niet voor de maaltijd). E-mail: info@gevangenismuseum.nl
Zodra je het bedrag heeft overgemaakt op rekeningnummer (IBAN) NL70 RABO 034.72.34.836 (o.v.v. uw naam) mailen wij je de bevestiging.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.