Eerste kinderrondvaart in Amsterdam

Op de speciale kinderrondvaart van Blue Boat Company leren kinderen meer over de hoofdstad.

Op de speciale kinderrondvaart van Blue Boat Company leren kinderen meer over de hoofdstad.

Er komt in Amsterdam een rondvaart die speciaal gericht is op kinderen. Vanaf 1 oktober aanstaande is Sjonnie, een stoere Amsterdamse stadsmuis, klaar om kinderen van 5-12 jaar mee te nemen door de Amsterdamse grachten. Terwijl ouders luisteren naar een zelfgekozen audiotour neemt Sjonnie kinderen mee op een spannend, interactief avontuur; ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’. Met behulp van ‘Zoetwaterpiraten’ hoopt Sjonnie de waterangst van zijn vriend Harold te overwinnen.

Zoetwaterpiraten
Tijdens de vaart (duur: 75 min.) gaan kinderen als een echte Zoetwaterpiraat, met behulp van een verrekijker, in de stad dieren spotten. Ook ontwerpen ze een zelfbedacht familiewapen, luisteren ze naar watergeluiden, tekenen ze een schip en krijgen ze van Sjonnie en Harold nog véél meer interactieve opdrachten mee. Ouders genieten ondertussen van het uitzicht en van een zelfgekozen audiotour.

Prijs en boekingen
Bij Blue Boat Company is de Zoetwaterpiratenvaart bij ieder kinderkaartje inbegrepen. Een kinderkaartje is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar en kost € 7,50. De prijs is inclusief het Zoetwaterpiraten werkboekje, verrekijker, opdrachten en het interactieve audioverhaal. De tour is op iedere afvaart beschikbaar in het Nederlands en Engels en is ook te beluisteren via de Blue Boat guide app. Kaartjes voor ‘Gezocht: Zoetwaterpiraten!’ zijn te koop via de website en aan de kassa van Blue Boat Company.

Vanaf oktober 2014 t/m maart 2015 varen de rondvaartboten van Blue Boat Company iedere dag van 10:00u tot 18:00u elk uur af en in de herfstvakantie ieder half uur. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Café vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam. De Zoetwaterpiratenvaart is de eerste kinderrondvaart van Nederland en is vanaf 1 oktober te boeken op de website, hier vind je ook meer informatie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.