Goedkope vakanties met tweet vinden

Een goedkope vakantiebungalow vinden.

Een goedkope vakantiebungalow vinden.


Prijsvergelijker van bungalowparken, VapZo, heeft een nieuwe service gelanceerd waarmee Twitter gebruikers snel de laagste prijs voor een verblijf op een bungalowpark kunnen opvragen. Twitteraars die een tweet sturen naar @Vapzoprijs krijgen binnen enkele minuten een automatisch antwoord met de laagste prijs voor de gevraagde vakantie.

In de tweet kunnen meerdere opties worden opgenomen, zoals een maand of datum, het aantal personen, de periode en de bestemming. Voor die gegevens wordt het goedkoopste verblijf geselecteerd uit de meer dan 15 miljoen beschikbare prijzen. Verder stuurt VapZo in het antwoord een link waar het gevraagde verblijf geboekt kan worden.

Intelligent
De twitter service is intelligent en herkent volgens het bedrijf ook normale vragen. Je kan simpelweg een tweet sturen naar @vapzoprijs met “ik wil in april met zes vrienden een weekend weg in Nederland.” Uitgebreide vragen kunnen gesteld worden door het gebruik van codes. Een tweet met “WE 17-4 4p 2k NL” zorgt voor een snel antwoord met het meest voordelige weekend met aankomst op 17 april voor 4 personen in Nederland met minimaal 2 slaapkamers.

Inclusief verplichte kosten
De bijkomende verplichte kosten is bij de consument een veel gehoorde klacht. VapZo laat op haar website de echte prijzen zien. De prijs die in de tweet wordt opgenomen is ook de eindprijs inclusief de verplichte bijkomende kosten.

Ook proberen? Kijk voor de mogelijkheden op http://www.vapzo.nl/twitter.aspx of tweet “@vapzoprijs help”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.