Heksendoorn heeft oppasdienst

In de aanloop naar Halloween kun je griezelen in Heksendoorn.

In de aanloop naar Halloween kun je griezelen in Heksendoorn.

Tijdens heksendoorn kun je weer griezelen in een omgebouwd Hellendoorn. Op 11 oktober begint de jaarlijks terugkerende griezelig spannende themaweken in het avonturenpark. Ook dit jaar maken heksen en andere enge figuren twee weken lang de dienst uit in het park, dat voor de gelegenheid helemaal wordt omgetoverd. Tijdens dit griezelfestijn vergeet Avonturenpark Hellendoorn ook de allerkleinsten niet en introduceert een gratis oppasdienst, dagelijks beschikbaar van 15.00 tot 16.00 uur. Handig voor ouders die nog een keer met hun oudere kinderen graag een bezoekje willen brengen aan het spookhuis.

Oppassen
Als enige pretpark van Nederland richt Avonturenpark Hellendoorn tijdens het Halloween op het hele gezin, van jong tot oud. De allerkleinsten kunnen genieten van het Maïsdoolhof en Dreumesland, waar vriendelijke vogelverschrikkers de kinderen helpen. Oudere kinderen kunnen hun lol op in de twee spookhuizen en griezelige achtbanen. Na alle inspanning kan het hele gezin plaatsnemen in het Gouden Theaterpaleis voor de avontuurlijke voorstelling Kareltje & Jasmijn en de Magische Vergeetmix. En mochten ouders en oudere kinderen een bezoekje willen brengen aan het spookhuis, dan is er voor de jonge kids dagelijks gratis opvang geregeld van 15.00 uur tot 16.00 uur bij het speelkasteel in Dreumesland. Zo hoeft niemand iets te missen tijdens een dagje uit in Avonturenpark Hellendoorn.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.