Hotel voor langer verblijf in Den Haag

Suite hotels zijn in Nederland nog redelijk onbekend, maar daar wil Accor verandering in brengen.

Suite hotels zijn in Nederland nog redelijk onbekend, maar daar wil Accor verandering in brengen.

Accor brengt Suite Novotel naar Nederland, dit is het eerste hotelmerk in Den Haag speciaal gericht op lang verblijf. Op 1 oktober 2014 opent Suite Novotel in de Haagse Passage haar deuren. Het hotel bestaat alleen uit suites en is er speciaal voor mensen die wat langer van huis zijn. De suites zijn geschikt als slaapruimte, woonkamer én ontvangstruimte. Talloze moderne voorzieningen binnen en buiten de suites laten de gast zich thuis voelen. In veel landen is een long stay hotelconcept als Suite Novotel de normaalste zaak, maar in Nederland moet dit nog van de grond komen.

Nieuwe suites
“Werk en privé zijn meer dan ooit met elkaar zijn verweven. Hierdoor veranderen de behoeftes van onze gasten. Suite Novotel komt tegemoet aan die huidige wensen. Zo zijn de suites flexibel in te richten en zijn de state of the art faciliteiten, waar gasten ook écht iets aan hebben, zo veel mogelijk 24 uur per dag beschikbaar. Terwijl onze gasten wat langer weg van huis zijn, kunnen ze zo een geheel eigen omgeving creëren. Daarmee is Suite Novotel een perfecte aanvulling op ons bestaande merkportfolio in Nederland”, aldus Caro van Eekelen, COO Accor Hotels Benelux.

Internationaal bewezen
Suite Novotel is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot 30 vestigingen verspreid over 9 landen. Met de lancering van Suite Novotel Den Haag City Centre is Accor de eerste die Den Haag laat kennismaken met een zogeheten ‘long stay’ concept. Den Haag trekt jaarlijks zeer veel nationale en internationale bezoekers. Die blijven vaak te kort om een appartement te huren, maar wel zo lang dat een regulier hotel niet biedt waar bezoekers anno nu écht naar op zoek zijn. Suite Novotel vult hier een gat in de markt.

Huiselijk
De 24/7 verkrijgbaarheid van verse tussendoortjes en maaltijden, gratis gebruik van een fiets, gratis massages, een goed uitgeruste fitnessruimte en een 40-inch flat screen. Zo maar een greep uit de eigentijdse voorzieningen binnenskamers en daarbuiten. En niet alleen in de geboden faciliteiten, maar ook in de persoonlijke, warme ontvangst – alle medewerkers zijn primair geworven op hun persoonlijkheid – loopt Suite Novotel voorop. Caro van Eekelen: “Op alle fronten willen we onze gasten een thuisgevoel geven. Met faciliteiten, maar zeker ook met de aanwezigheid van open en warme medewerkers.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.