IJsland als testgebied iPhone 6

iPhone 6 Plus Camera Review: Iceland from Austin Mann on Vimeo.

Waar ga je naar toe als je een nieuwe camera wilt testen? Nee, niet naar het park bij u om de hoek. De fotograaf Austin Mann pakte zijn koffers en reisde af naar IJsland. Daar ging hij de foto-mogelijkheden van de nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus testen. Hij deed dat op een opmerkelijke manier: Op een statief plaatste hij zowel de iPhone 5s (het vorige model) en de nieuwe iPhone 6 en zette die beide tegelijk aan het werk en kreeg zo prima vergelijkingsmateriaal. Waar wij als reisliefhebbers dan weer ons voordeel mee kunnen doen, want in deze 8 minuten durende video krijg je een mooi beeld van de kou en de ruigte in IJsland.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.