Jagers kunnen naar nieuwe lifestylebeurs

Tijdens Jacht en Buitenleven vertellen jagers je alles over de levensstijl. Foto: Jacht en Buitenleven.

Tijdens Jacht en Buitenleven vertellen jagers je alles over de levensstijl. Foto: Jacht en Buitenleven.

De voormalige Nederlandse Jacht & Lifestylebeurs gaat verder onder een nieuwe naam. Jagers kunnen elkaar nu ontmoeten op ‘Jacht en Buitenleven’. De beurs strijkt op 19, 20 en 21 september neer bij Autotron Rosmalen. Tijdens ‘Jacht en Buitenleven’ zijn jagers graag bereid om uit te leggen wat ze doen en waarom. Leerzaam en interessant voor jong en oud.

Bushcraft
Workshops, hondendemonstraties, roofvogelshows en proeverijen maken een belangrijk onderdeel uit van het programma. Aan de hand van een Bushcraft-demonstratie (leven zoals in het stenen tijdperk) is echter ook te zien hoe de jacht zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld. Van de werkwijze met pijl en boog tot de meest moderne jachtmiddelen anno 2014.

Nieuwe naam
Mathijs Beaumont (Nederlandse Jacht & Lifestylebeurs) en Igor Timmermans (hoofdredacteur van jachtmagazine Waidmannsheil) tekenden voor de organisatie van de vierde editie van deze ‘jagersbeurs’. De verandering van de beursnaam in ‘Jacht & Buitenleven’ is een logisch gevolg van de keuze voor het Autotron als nieuwe locatie. Igor vertelt: “Het Autotron biedt namelijk zowel binnen als buiten vele mogelijkheden. Zo is er een ruime hal met ruimte voor een heleboel stands. Op het buitenterrein bieden we standhouders, verenigingen en overige geïnteresseerden de mogelijkheid om samen met de bezoekers hun activiteiten uit te voeren. Een ware outdoor-beleving dus: een hele belangrijke toevoeging aan het evenement. Vandaar dat we dat ook in de naam laten terugkomen.”

Bourgondisch
Het programma is erg gevarieerd. “We gaan voor een gevarieerd aanbod. Van kleding tot ambacht, van kunst tot terreinwagens en van wapens tot reizen. En we hebben extra aandacht aan de horeca besteed. We weten namelijk dat een beursbezoek meer is dan langs de vele stands lopen. Het Autotron beschikt over een gezellige Engelse pub, een groot zelfbedieningsrestaurant en Bourgondische terrassen, zowel binnen als buiten. Goed eten en een lekker drankje is nou eenmaal onderdeel van het jagen en van het buitenleven. Dat laten we op deze beurs dan ook absoluut terugkomen,“ aldus Mathijs.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.