James Blunt opent winterseizoen met concert

James Blunt opent het winterseizoen in Ischgl met een concert.

James Blunt opent het winterseizoen in Ischgl met een concert. Foto: TVB Paznaun – Ischgl.

Ook dit jaar wordt het winterseizoen weer geopend door een optreden van een grote artiest. De Britse singer-songwriter James Blunt treedt in Ischgl (Tirol) op tijdens het Top of the Mountain Opening Concert. Tijdens het concert brengt de Britse zanger en mix van oude hits en nummers van zijn laatste album ‘Moon landing’ ten gehore. Wintersporters en muziekliefhebbers kunnen het concert gratis bijwonen op vertoon van een geldige liftpas. Twee dagen eerder, op donderdag 27 november, opent Ischgl als een van de eerste wintersportbestemmingen haar pistes en kunnen wintersporters gebruik maken van de nieuwe ‘World Record’-lift 3-S Pardatschgratbahn A2’.

James Blunt
In 2002 kreeg Blunt een platencontract. In 2004 verscheen zijn debuut en multi-platina album ’Back to Bedlam’, met daarop de hit notering ‘You’re Beautiful’. Deze single stond 27 weken in de Nederlandse Top 40, waarvan 4 weken op nummer 1. Het nieuwste album ‘Moon Landing’ is het vierde studioalbum van James Blunt. Naast de single ‘Bonfire Heart’, die in veel landen de top 10 behaalde, bevat het album met het nummer ‘Miss America’, ook een ode aan Whitney Houston.

Top of the mountain concert
Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen met het Top of the Mountain concert waar wereldsterren de bühne betreden. Tijdens de kick-off van het winterseizoen presenteert Blunt naast zijn wereldberoemde ballads ‘You’re Beautiful’ en ‘Carry me Home’, ook zijn nieuwste hits ‘Postcard’ en ‘Bonfire Heart’. Het concert start om 18:00 uur in het centrum van het skiresort. Een geldige skipas geeft gratis toegang. Een dagpas voor zaterdag 29 november kost € 60,-. In combinatie met een tweedaagse skipas, betalen gasten € 88,- per persoon.

World Record-lift
Met de bouw van een nieuwe lift heeft de populaire wintersportregio een wereldrecord in handen: de nieuwe ‘3-s Pardatschgratbahn A2’ heeft namelijk met 1.251 m hoogte, het grootste hoogteverschil van elke drie-kabel gondellift. De 28-persoons windstabiele cabines vervoeren per uur 2.800 wintersport fans naar een hoogte van 2.616 meter. De kabelbaan vervangt de huidige vierpersoonsgondels uit 1990.

Openingsarrangement
Gasten kunnen gebruikmaken van het ‘Top of the mountain opening concert’-arrangement:
– 4 overnachtingen in een categorie naar keuze
– 3-daagse VIP liftpas voor Ischgl/Samnaun
– Toegang tot het openingsconcert van James Blunt
– Prijs per persoon inclusief ontbijt vanaf € 294,50
– Prijs per persoon inclusief halfpension vanaf € 454,50

Ga voor meer informatie en boekingen naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.