Kaarten winnen voor Bike Motion

Snel kennis maken met noviteiten tijdens Bike Motion.

Snel kennis maken met noviteiten tijdens Bike Motion.

NB: Deze actie is afgelopen. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Fietsen, da’s pas vakantie houden voor veel mensen. We zijn er bij Elkedagvakantie.nl trots op dat we voor dé beurs waar je nieuwe ontwikkelingen op fietsgebied gepresenteerd krijgt gratis toegangskaarten mogen uitdelen. Wat moet je daarvoor doen? Laat hier onder weten of je deze site via social media of email volgt en we nemen je naam mee in de verloting.

Fietsen is emotie, pure passie om jezelf te verbeteren. Bike MOTION Benelux – van 17 tot en met 19 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht – is de ideale plek om dat te doen. Sportieve fietsers vinden hier de nieuwste modellen racefietsen en mountainbikes, er is een parcours waarop je de nieuwste MTB-modellen kunt testen en er worden clinics en workshops gegeven over voeding, training, techniek en houding.

Uiteraard vind je op Bike MOTION Benelux ook de nieuwste fietsonderdelen en -accessoires en wie weet ga je met een compleet nieuwe outfit naar huis. Nieuwe onderdelen van het uitgebreide activiteitenprogramma zijn de Ladies Night op vrijdagavond en de finale van de City Mountainbike die dit jaar in Utrecht plaats vindt. Op een uitdagend parcours in Hal 12 van Bike MOTION Benelux om precies te zijn. Kijk voor het complete programma en laatste nieuws op www.bikemotionbenelux.nl.

Praktisch
Bike MOTION Benelux, 17 t/m 19 oktober 2014, Jaarbeurs |Utrecht. Openingstijden:  vrijdag 17 okt van 10 – 21 uur, zaterdag 18 en zondag 19 okt van 10 – 17 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 16,00. Meer informatie + voordelige online voorverkoop: www.bikemotionbenelux.nl.
 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.