Kortingsactie (-25%) voor vlucht naar Malta

De vliegtuigen van Air Malta onderweg naar Malta (op de achtergrond).

De vliegtuigen van Air Malta onderweg naar Malta (op de achtergrond).


Wie tussen 22 en 28 september een vlucht boekt bij Air Malta ontvangt 25% vroegboekkorting op de ticketprijs. De korting geldt op vluchten vanaf 1 november 2014 tot en met 31 juli 2015. Alle tarieven van Air Malta zijn altijd inclusief 20 kg ruimbagage en 10 kg handbagage. Bij een testje van de redactie van Elke Dag Vakantie.nl bleek dat een (vooralsnog fictieve) retourvlucht in april 2015 voor 1 volwassene 137 euro zou kosten.

Deze speciale tarieven kunnen geboekt worden vanaf vandaag, maandag 22 september t/m zondag 28 september a.s. De korting is alleen geldig voor tickets die online gekocht worden via de website van Air Malta. De korting van 25% geldt uitsluitend op de volgende reisdata: van 1 november 2014 t/m 31 juli 2015. Het vanaf tarief is € 85 voor een enkele reis, bagage, belastingen en heffingen inbegrepen.

50% korting op vervoer van sportuitrusting
Air Malta stimuleert sportiviteit. Alles passagiers ontvangen 50% korting op het vervoer van sportuitrusting, zoals bijvoorbeeld een mountainbike of duiktas. Passagiers die reizen tussen 1 november 2014 en 1 maart 2015 kunnen een speciale voucher overhandigen bij het inchecken; de vouchers zijn online verkrijgbaar.
Joe Galea, Deputy Chief Commercial Officer van Air Malta zegt hierover: Malta en Gozo staan bekend om hun duiklocaties van wereldniveau. Deze speciale aanbieding maakt het voor duikers mogelijk om met hun eigen duikuitrusting te genieten van de schitterende onderwaterwereld van de eilanden.  En niet alleen duikers, want dit jaar is het aanbod uitgebreid naar een groot aantal andere sportuitrustingen, zodat ook fietsers, klimmers en andere sportbeoefenaars kunnen genieten van de vele actieve mogelijkheden op Malta en Gozo.

Malta en meer
Steeds meer mensen ontdekken de Maltezer Archipel in de Middellandse Zee volgens het verkeersbureau. “Malta, Gozo en Comino staan synoniem voor groots genieten op 3 kleine eilanden: een intrigerende geschiedenis die meer dan 7000 jaar terug gaat; tel daarbij op een zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en de Mediterrane gastronomie en het is duidelijk waarom Malta een geliefde bestemming is. Malta is niet alleen een fantastische zonbestemming van het vroege voorjaar tot ver in de herfst, het is ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger. Als je van wandelen en fietsen houdt, is Malta een bezoek meer dan waard”, zo stelt de organisatie.

Over Malta
Op 3 uur vliegen van Amsterdam ligt de republiek Malta; een archipel die bestaat uit 3 eilanden: Malta, Gozo en Comino. Malta heeft het formaat van Texel en ligt in het hart van de Mediterranee: ongeveer 90 km ten zuiden van Sicilië. Het eiland is lid van de Europese Unie en je betaalt er dus gewoon met euro’s. Malta heeft een eigen taal: het Maltees, maar iedereen op het eiland spreekt Engels.
Air Malta vliegt in het winterseizoen 3 keer per week van Amsterdam naar Malta.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.