Maak kennis met Navarra op 50PlusBeurs

Navarro heeft de actieve 50-plusser veel te bieden en dat gaan ze laten zien tijdens de  50PlusBeurs.

Navarro heeft de actieve 50-plusser veel te bieden en dat gaan ze laten zien tijdens de 50PlusBeurs.

De 50PlusBeurs komt er weer aan. Deze beurs is een groot evenement voor actieve 50-plussers en biedt je zes hallen met informatie, amusement en voordeel. Zo vindt je er onder meer 600 stands, workshops en presentaties. Daarnaast zijn er ook veel optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Van 16 tot en met 20 september is de 50PlusBeurs in Utrecht.

Navarra
De Spaanse regio Navarra stelt zichzelf voor op de beurs. Het is een paradijs voor liefhebbers van natuur, cultuur en ecotoerisme. De strategische ligging van de provincie biedt goede omstandigheden voor wandel- en fietstochten. Ook staat de regio bekend om haar eeuwenoude tradities en haar gastronomie. Bezoekers van de 50PlusBeurs genieten van een heerlijk glas wijn uit de regio. Bezoek Navarra in hal 8, stand B011.

Landschap
Op nog geen 1400 kilometer van Amsterdam, ligt de Spaanse regio Navarra. Dit voormalige Koninkrijk is nu een autonome gemeenschap, waarbij de overblijfselen uit de rijke Middeleeuwse geschiedenis overal te zien zijn. De regio grenst in het noorden aan Frankrijk, in het zuiden aan de provincies La Rioja en Zaragoza, in het oosten aan de Aragonese provincies Huesca en Zaragoza en in het westen aan de Baskische provincies Guipuzcoa en Alava. Navarra beslaat een grondgebied van ruim 10.000 km2 en bestaat uit vier zones: De Pyreneeën, de Cuenca de Pamplona, de Middenzone en de Ribera.

Voor meer informatie over alle activiteiten op de beurs ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.