‘Made in Denmark’ opent boetiek in Tivoli

Tivoli in Kopenhagen. Foto: Sander Lindenburg

Tivoli in Kopenhagen. Foto: Sander Lindenburg


In het familiepark Tivoli in Kopenhagen is een nieuwe, grote boetiek geopend met alleen in Denemarken vervaardigde kwaliteitsartikelen. Het gaat om producten die worden aangeboden door de samenwerkingsverbanden Made in Denmark en CPHmade, waarin een groot aantal Deense productiebedrijven zijn vertegenwoordigd. Naar de Deense kwaliteitsproducten blijkt de laatste tijd een sterk stijgende vraag te bestaan. De samenwerkingsverbanden startten in 2011. Er maken nu 120 bedrijfjes deel van uit.
De Made in Denmark-winkel wil graag Deense waren aanprijzen en de gasten van Tivoli, zowel uit Denemarken als uit andere landen, laten zien dat er in Denemarken de meest fantastische waren worden gemaakt door gepassioneerde mensen die werkelijk staan voor wat zij maken. “Als wij ook iets over de oorsprong van het product en de mensen erachter kunnen vertellen, verkopen wij tegelijk een stukje geschiedenis”, zegt Asger Daugbjerg, die samen met Brian Engblad de organisatie Made in Denmark leidt.
Meer informatie: Tivoli A/S, Vesterbrogade 3, DK-1630 Kopenhagen V., T +45 3375 0738, info@tivoli.dkwww.tivoli.dk en www.cphmade.org. Zie ookwww.visitdenmark.nl/kopenhagen

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.