Mercure Hotel Amsterdam gerenoveerd

Mercure Hotel Amsterdam City onthult na renovatie het nieuwe uiterlijk.

Mercure Hotel Amsterdam City onthult na renovatie het nieuwe uiterlijk.

Mercure Hotel Amsterdam City is de afgelopen tijd gerenoveerd en nu is het tijd voor de grote onthulling. Op donderdag 2 oktober 2014 worden de bar, het restaurant en de lobby van Mercure Hotel Amsterdam City heropend. De spectaculaire openingsshow wordt verzorgd door de VJ Academy in Amsterdam. Tijdens de opening geeft COO van Accor Hotel Services Benelux, Caro van Eekelen, haar visie op het hotel, vertelt designer Floor Duijndam van Atelier FLOOR het verhaal achter het nieuwe interieur en wordt het nieuwe wijnconcept “flavours from the cellar” geproefd en toegelicht.

Ben je nu al nieuwsgierig naar het nieuwe uiterlijk? Dan kun je hier een sneak preview bekijken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.