Roots in the Woods Festival krijgt tweede locatie

Het herfstfestival Roots in the woods gaat nu ook gebruik maken van een tweede locatie. Foto: www.rootsinthewoods.nl.

Het herfstfestival Roots in the woods gaat nu ook gebruik maken van een tweede locatie. Foto: www.rootsinthewoods.nl.

Het Apeldoornse herfstfestival Roots in the Woods wordt dit jaar groter dan voorgaande edities. Om het eerste lustrum van het festival te markeren en het festival breder neer te zetten, slaat het festival haar vleugels uit naar een tweede festivallocatie. Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober zal ook op Landal Miggelenberg in Hoenderloo een ode aan de herfst worden gebracht. In het Apeldoornse Beekpark wordt het net als voorgaande jaren 3 dagen lang genieten. Naast de zaterdag en zondag, zal ook de vrijdag vanaf de namiddag een vol programma geboden worden.

Het festival
Op beide locaties wordt een mix van muziek, theater, cultuur, kinderactiviteiten en Veluwse culinaire specialiteiten gepresenteerd. Muzikale Roots toppers zijn bijvoorbeeld Crimson Inc., een echte Roots band met wortels diep in de Americana, country, folk en bluegrass en de Nondesju Sjo. Beide acts spelen in de ‘Rauw en Ruig area’ in het Beekpark. Een nieuwe plek waar de barbier de baarden knipt en de kop van jut uitmaakt welke man het sterkst is.

Kinderen
Zowel in het Beekpark als bij Miggelenberg is traditiegetrouw ook voor kinderen veel te beleven. Op beide locaties is een klim en klauter parcours en kunnen ze deelnemen aan diverse workshops en back to basic activiteiten. Ook kindertheater zal dit jaar weer een prominente plek in het programma krijgen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.