Trein brengt je naar je cruise

Je kan nu met de trein naar de haven waar je cruiseschip vertrekt met train & cruise.

Je kan nu met de trein naar de haven waar je cruiseschip vertrekt met train & cruise.

De opstap plaats van je cruise reis hoeft niet altijd in de buurt te zijn, soms is het nog wel even rijden. Dat wil MSC Cruises in het vervolg makkelijker maken. Daarom zijn ze gaan samenwerken met NS international. MSC Cruises biedt als eerste cruisemaatschappij speciale pakketten aan, waarin de treinreis is inbegrepen. Zo reis je met NS International vanaf Amsterdam, Amersfoort of Deventer naar Hamburg, waar het cruiseschip al in de haven klaarligt. Dat is Train & Cruise, een reiscombinatie die de cruisevakantie fijner moet maken.

Trein & Schip
Van het Duitse Hamburg naar Schotland, Ierland en Engeland of toch liever de route naar de Noorse fjorden en de Noordkaap? De MSC Splendida heeft heel wat reizen op het programma voor komend jaar en ook het schip zelf is een bezoek meer dan waard. Zo beschikt het over de vijfsterren Yacht Club, een exclusieve zone met alleen suites en een butler die dag en nacht klaar staat om gasten op hun wenken te bedienen. Voor wie dat zelf mee wil maken is het van mei tot en met augustus nog gemakkelijker om aan boord te komen. Kwestie van een Train & Cruise pakket kopen en treinen met NS International combineren met cruisen met MSC Cruises.

Reisproducten die elkaar versterken
Erik Schuffel, Managing Director van MSC Cruises, is enthousiast over de samenwerking met NS International: “De trein en het schip zijn twee reisproducten die op elkaar aansluiten, elkaar zelfs versterken. We zijn blij dat we onze klanten dit mooie aanbod kunnen bieden en hun reis zo nog een stukje comfortabeler en zorgelozer kunnen maken. Daarbij sluit deze uitbreiding van ons aanbod goed aan bij onze doelstelling om nog actiever te worden op touroperatinggebied. Vanaf Amsterdam Centraal ben je in iets meer dan vijf uur in Hamburg, heerlijk toch?”

Ook Annemarie Ariesen, Manager Business to Business NS International, deelt de blijdschap over de samenwerking tussen NS International en MSC Cruises: “Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking die supersnel tot stand is gekomen. MSC klanten kunnen vanaf elk station in Nederland naar Hamburg reizen in eerste of tweede klasse en komen mooi op tijd aan om in te schepen’ aldus Annemarie Aries, Manager Business to Business NS International.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.