Trendy genieten in Peru

In Peru heeft de tijd niet stilgestaan, ook mensen die  van een stijlvolle vakantie houden kunnen er hun hart ophalen.

In Peru heeft de tijd niet stilgestaan, ook mensen die van een stijlvolle vakantie houden kunnen er hun hart ophalen.

Peru is hot. Je kan er slapen in boetiekhotels, eten in goede restaurants en stappen in clubs. En dat niet alleen in hoofdstad Lima. Het aanbod aan trendy hotspots wordt met de dag verder uitgebreid. Wie graag in stijl vakantie viert, hoeft zich in Peru dus geen moment zorgen te maken. Kijk maar eens bij hotelCasa Andina in kustplaats Trujillo, populaire nachtclub La Noche in Lima of het eveneens in Lima gelegen Casa Moreyra, het nieuwste restaurant van culinair topkoppel Astrid en Gaston.

Lima: coole vibe
Je hoeft niet veel tijd in Lima door te brengen om in de gaten te krijgen dat het hier hip, hot en happening is. Boetiekhotels als Hotel B, restaurants als Central van chef Virgilio Martinez waar de verschillende gangen als ware kunstwerkjes worden opgediend en de talloze clubs waar trendy Peru zich voor de deur verdringt: de Peruaanse hoofdstad heeft het. Steeds weer openen nieuwe tenten – van hotels tot restaurants en van clubs tot bars – hun deuren. Zo zijn restaurants Osso en IK pas net van start gegaan en nu al ontzettend populair. Ook wat er al was doet mee; zo is hotel Belmond Miraflores Park volledig gerenoveerd om haar gasten nog meer van de coole, stadse vibe te laten genieten.

Kwaliteit, sfeer en hippe ontwerpen
Wie de laatste trends mee wil maken hoeft in Peru niet in de hoofdstad te blijven hangen, de rest van het land doet maar wat graag mee. Zo is hetPalacio Manco Capac, een prachtig boetiekhotel in Cusco, een aanrader. Meer mooi genieten in de hooglanden doe je in Las Casitas del Colca, een hotel bestaande uit losse villatjes met privéhottubs waar je met een glaasje Pisco Sour in je warme bubbelbad naar de sterren kunt kijken. En dan is er nog het Casa Andina in de noordelijke kustplaats Trujillo, een hotel uit een bijzondere privécollectie waar alles – van het design tot de service – tot in de puntjes is geregeld. Kwaliteit, sfeer en hippe ontwerpen: in Peru vind je het overal.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.