VakantieVeilingen.nl komt met nieuwe app

De tabletapp van vakantieveilingen.nl is veranderd om gebruiksgemak te verbeteren.

De tabletapp van vakantieveilingen.nl is veranderd om gebruiksgemak te verbeteren.

VakantieVeilingen.nl heeft een nieuwe app gemaakt voor tablets. Niet alleen het design is volledig aangepast, maar ook het gebruikersgemak heeft een flinke boost gekregen in deze nieuwe versie. Het platform is geheel aangepast aan de behoeftes van de klant op het gebied van mobiele applicaties en biedt de gebruiker ook meer inspiratie. Dit alles om bij te dragen aan nog betere klantervaring en conversie.

Ontwerp
Met het nieuwe ontwerp wil VakantieVeilingen.nl de verschillende veilingen op een overzichtelijke manier tonen aan de gebruiker. Door de introductie van een nieuwe homepage worden de veilingaanbiedingen in een overzichtelijk menu getoond. Waar eerder maar één veiling werd getoond, verschijnen nu de eerste zes veilingen van iedere categorie, de top vijf veilingen en de veiling van de dag. Daarnaast is er een ‘op locatie’-functie toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat klanten heel eenvoudig veilingen in de buurt kunnen vinden.

Ontwikkeling
“Wij passen ons platform continu aan in reactie op veranderende klantbehoeftes of technische trends en ontwikkelingen. De vernieuwde tablet app is hier een mooi voorbeeld van”, zegt Frank van Run, COO bij VakantieVeilingen.nl. “Met het nieuwe ontwerp hopen we onze klanten een nog prettigere ervaring en vooral ook meer inspiratie te bieden wanneer zij zoeken naar en bieden op onder andere reis- en vrijetijdsarrangementen. Maar daarnaast willen we op deze manier uiteraard extra traffic te genereren.“

De nieuwe tablet app van VakantieVeilingen.nl is beschikbaar voor iOS en Android.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.