Volg het spoor van Sherlock Holmes

Sherlock Holmes is al jaren een populair fictief figuur, nu is er ook een tentoonstelling voor de echte fans.

Sherlock Holmes is al jaren een populair fictief figuur, nu is er ook een tentoonstelling voor de echte fans.

Sherlock Holmes is een fictief karakter dat nog steeds intrigeert. Zo is zijn er op dit moment twee tvseries die om deze detective draaien. Vooral als je fan bent van de versie van de BBC, zul je dit nieuws leuk vinden. Dit najaar wijdt het Museum of London namelijk een uitgebreide tentoonstelling aan ’s werelds bekendste, fictieve detective aller tijden. Vanaf 17 oktober 2014 tot 12 april 2015 is ‘Sherlock Holmes: De man die nooit geleefd heeft en nooit zal sterven’ te zien. Het personage dat in 1887 werd geintroduceerd door schrijver Arthur Conan Doyle is met name door de gelijknamige BBC-serie met acteur Benedict Cumberbatch nog steeds onverminderd populair. Tijd om het vergrootglas af te stoffen en eens te kijken naar de beroemde Britse locaties die de schrijver van deze populaire detective inspireerden. Zo kom je langs 221B Bakerstreet, St Bartholomew’s Hospital en Speedy’s Sandwich Bar and Café.

Wil je ook het spoor van Sherlock Holmes volgen? Ga dan naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.