Wandelen over krijtrotsen op Rügen

De krijtrotsen van het eiland Rügen kun je van dichtbij zien tijdens een wandeling. Foto: Hanneke Lindenburg.

De krijtrotsen van het eiland Rügen kun je van dichtbij zien tijdens een wandeling. Foto: Hanneke Lindenburg.

Rügen is een eiland aan de Duitse kust dat naast stranden bekend staat om de krijtrotsen. Als je naar het eiland gaat moet je deze indrukwekkende rotsen eigenlijk wel een keer gezien hebben. En dat kan, van heel dichtbij, als je van wandelen houdt. Bewandel de Hochuferweg van Sassnitz naar de indrukwekkende Königsstuhl voor de mooiste uitzichten. Deze 12 kilometer lange wandelroute gaat door de door UNESCO beschermde beukenbossen en langs de lichtblauwe Oostzee. Dit wandelpad over de krijtrotsen van dit eiland is uitgeroepen tot een van de mooiste van Duitsland.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.