Win een stedentrip naar Berlijn

Berlijn leent zich goed voor een stedentrip en wat is nou beter dan gratis gaan?

Berlijn leent zich goed voor een stedentrip en wat is nou beter dan gratis gaan?

De komende tien dagen kun je elke dag een reis naar Berlijn voor twee personen winnen bij Uitgeverij mo’media. Tijdens de Reisprijs-10-daagse geven we tien dagen lang, elke dag, een reis naar Berlijn weg. De prijs bestaat uit twee retour treintickets van de Deutsche Bahn, een reistegoed van Airbnb ter waarde van € 200,- en de reisgids 100% Berlijn.

Reisprijs-10-daagse
Het stedentripseizoen is weer begonnen. Een goede reden voor mo’media om met de best verkochte reisgidsenserie van Nederland en Vlaanderen – de 100% stedengidsen – flink uit te pakken. Op 26 september 2014 start de Reisprijs-10-daagse. Tijdens deze campagne maak je tien dagen lang, elke dag, kans een reis naar Berlijn voor twee personen te winnen.

Online 100% stedenspel
Om kans te maken, speel je het online 100% stedenspel. Dit spel staat vanaf 26 september 2014 live op de website en test je stedenkennis. Je maakt een digitale trip langs bruisende steden, waarbij je 5 multiple choice vragen moet beantwoorden. Heb je alle vragen goed, dan maak je kans om te winnen. Wil je je kans graag vergroten? Geef dan de e-mailadressen op van drie vrienden en je mag nog een keer spelen. De prijswinnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld.

Prijzenpakket
De prijs die je met de Reisprijs-10-daagse kunt winnen, bestaat uit twee retour treintickets van de Duitse Spoorwegen (Deutsche Bahn), een reistegoed van wereldwijd platform Airbnb ter waarde van € 200,- en de reisgids 100% Berlijn. Met 100% Berlijn op zak ontdek je de stad in no time. Zes wandelroutes leiden je langs highlights én de leukste adressen volgens de locals. Je komt daarmee op plekken waar anderen niet komen. En met de uitneembare plattegrond én de gratis app voor je smartphone (iPhone & Android) vind je altijd de weg.

Berlijn: creatieve hoofdstad van Europa
In Berlijn gebeurt ‘het’. Toffe restaurants, galeries, winkels en hotels wisselen elkaar in hoog tempo af. Er is veel ruimte voor nieuwe projecten en er waart een prettige sfeer door de eens zo gespleten stad. Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. De val wordt herdacht met grote evenementen en jij kunt daar bij zijn. Test je stedenkennis en wie weet verblijf jij straks in de meest creatieve stad van Europa.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.