Ski Atlas naslagwerk voor wintersporters

In de Ski Atlas 2015 vind je alles over het komende wintersportseizoen.

In de Ski Atlas 2015 vind je alles over het komende wintersportseizoen.

De meeste wintersporters zullen hun informatie voor hun wintersportvakantie online vinden. Heb je toch nog graag papier in handen, dan kun je kiezen voor de Ski Atlas 2015. De Ski Atlas is een naslagwerk voor wintersporters in Nederland en België. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe editie vol beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van 356 bestemmingen. Met een vernieuwde cover, uitgebreide skitest en Top 5 pagina’s met beste bestemmingen is de Ski Atlas klaar voor het nieuwe wintersportseizoen.

De atlas
In 400 pagina’s worden de skidorpen en -gebieden in de Alpenlanden, Andorra, Noorwegen en USA behandeld. Door middel van uitvoerige beschrijvingen, pistekaarten, foto’s en beoordelingen die bezoekers van wintersportwebsite Snowplaza hebben achtergelaten worden 356 skibestemmingen compleet uitgelicht. Informatie over pistes, liften en skipasprijzen geven een gedetailleerd beeld van het skigebied. De Top 5 pagina’s maken het mogelijk om in een oogopslag de beste bestemmingen te zien op het gebied van après-ski, uitdaging, sneeuwzekerheid en kindvriendelijkheid.

Skitest
Ook dit jaar is de Ski Atlas weer voorzien van een hoogwaardige skitest waarin 57 ski’s onder diverse sneeuw- en weersomstandigheden op de proef zijn gesteld. De ski’s zijn ingedeeld in diverse categorieën (oa. lady carve, easy carve en all-mountain) en getest op kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit.

De Ski Atlas 2015 is te krijgen voor € 24,95. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.