Alles over yoga tijdens yogafestival

k

Tijdens het yogafestival kun je meedoen aan workshops en naar lezingen.

Yoga is een prima manier om het ontspannen vakantiegevoel vast te houden. Wil je meer weten over yoga? Dan kun je op zondag 26 oktober naar het Yoga Magazine Festival. Tijdens dit festival worden er veel workshops en lezingen gegeven. Daarnaast is er een yogimarkt.

Wat gaat er gebeuren?
– Meer dan vijftig yogalessen van de beste (inter)nationale yogadocenten
– Workshops, lezingen en live-muziek
– Een lekkere vegetarische lunch
– Een yogimarkt met de mooiste yogaproducten

Met onder meer
Versterk je core, Open je hart, Yoga in the dark, Yoga & zang, Yoga trance dance, wijze lessen uit de yogafilosofie, ayurvedische beautygeheimen, detoxen en meditatie. Volg bijzondere lessen en workshops van (inter)nationale docenten zoals Nianna Bray, Hilary Brown, Katiza Satya en Johan Noorloos. Van Hatha en Kundalini yoga tot Vinyasa en Jivamukti.

Het Yoga Magazine Festival 2014 is inclusief lessen en workshops, vegetarische lunch, de hele dag water en thee en een eco-friendly katoenen tas voor je yogamat. Het festival is dit jaar in de pas geopende Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Een kaartje voor het festival kost €89,-.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.